Knippen

Bij Subliem nemen we de tijd voor iedere klant. Bij iedere behandeling ontvang je een heerlijke wasmassage in een van onze massagestoelen om helemaal tot rust te komen, krijg je een kopje koffie of thee en geven we je een goed en eerlijk advies! Kom langs, laat je in de watten leggen en voel je thuis.

Ventaglio schaar

Kapsalon Subliem maakt gebruik van de speciale Ventaglio schaar. Uw Kapsel zal hierdoor natuurlijker in model vallen en het gezicht beter omlijsten. Een verbluffend resultaat waar klanten erg tevreden mee zijn.

Kleuranalyse

Kapsalon Subliem is gespecialiseerd in kleuranalyse. Met behulp van speciale doeken testen we welke haarkleur bij uw huid past. De ervaring leert dat veel mensen hun haarkleur niet afstemmen op hun teint, terwijl dat juist essentieel is voor een stralende look. Kapsalon Subliem legt de basis voor een kapsel waar u zich ook op de lange termijn helemaal happy bij voelt. Bovendien helpt ons kleuradvies u bij uw complete persoonlijke styling. Dus ook bij de keuze voor make-up en kleding!

Stralend voor de spiegel

Op basis van de kleuranalyse voorzien wij uw haar graag van de juiste kleur. Of u nu de voorkeur geeft aan een egale tint of juist aan verschillende kleurnuances: de dames van Kapsalon Subliem geven u een eerlijk advies. Zodat u naderhand met een goed gevoel in de spiegel kijkt. En om het sublieme resultaat extra te accentueren, krijgen uw wenkbrauwen ook meteen helemaal gratis een passende tint. Service van de zaak!