Ons Team

Graag stellen we ons team kort aan u voor:


Background Image
Franka

Franka is sinds 2015 eigenaresse van Kapsalon Subliem (voorheen Ingrid Haarmode) en heeft al meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in onze kapsalon. Naast kapster is ze ook visagiste.

Amanda

Amanda is als stagiaire binnen onze kapsalon begonnen en is er inmiddels al meer dan 5 jaar werkzaam. Amanda is werkzaam op dinsdag, vrijdag en zaterdag de gehele dag.

Ingrid

Ingrid is de oud eigenaresse van onze kapsalon (voorheen Ingrid Haarmode). Ze heeft een stapje terug gedaan en werkt nog steeds met veel plezier in de zaak. Haar vaste klanten kunnen bij Ingrid terecht op woensdag- of vrijdagochtend.

Marie-José

Marie-José is al meer dan 20 jaar een vast gezicht in onze kapsalon. Ze staat graag voor u klaar op vrijdag en zaterdag in de oneven weken. In de even weken is ze de zaterdag aanwezig.

Gaby

Gaby is kapster en visagiste, ze doet haar werk met veel plezier. In de even weken werkt Gaby van woensdag t/m zaterdag de gehele dag. In de oneven weken werkt Gaby woensdag, donderdag en zaterdag de gehele dag.

Melissa

Op woensdag en donderdag loopt Melissa stage bij Team Subliem. Ze is al officieel kapster maar draait nog een extra studiejaar om bij te leren. Haar specialiteiten zijn kleuren en balayage's zetten, dat vindt ze erg leuk om te doen!

Background Image