ONS TEAM

Het team van kapsalon Subliem bestaat uit enthousiaste en vakkundige professionals met passie voor het vak!

Franka

Franka is de eigenaresse van Kapsalon Subliem (voorheen Ingrid Haarmode) en heeft meer dan 15 jaar ervaring als kapster en visagiste. Ze doet haar werk met veel plezier en vindt het leuk om klanten blij te maken met een nieuw look. Dat is waarvoor je als kapster dagelijks je bed uitkomt! Dienstverlening staat bij Franka hoog in het vaandel. In het voorjaar van 2020 is de kapsalon helemaal verbouwd. Hierdoor kunnen klanten nóg beter geholpen worden! Franka werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en op zaterdag.

Marie-José

Marie-José is al meer dan 20 jaar een vast gezicht in onze kapsalon. Ze staat graag voor u klaar op vrijdag en zaterdag in de oneven weken. In de even weken is ze de zaterdag aanwezig.

Sylvia

Sylvia heeft behoorlijk wat ervaring als allround kapster ,visagiste en is een van onze krullenspecialisten. Ze is in voor gezelligheid en is perfectionistisch. Haar werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

 

Nikky

Nikky heeft al wat jaren ervaring in het kappersvak en door de jaren heen ervaring opgedaan in verschillende salons. Klanten mooier de deur uit laten gaan is haar passie. Ze staat graag voor u klaar op woensdag en vrijdag en in de even weken ook op de zaterdag.

Ingrid

Ingrid is de oud eigenaresse van onze kapsalon (voorheen Ingrid Haarmode). Ze heeft een stapje terug gedaan en werkt nog steeds met veel plezier in de zaak. Haar vaste klanten kunnen bij Ingrid terecht op dinsdag- of donderdagochtend.