Krulhaar knippen

Zit jouw natuurlijke krul ook niet zoals je graag zou willen? Pluist het en is het onhandelbaar? Dan is de Global Curl techniek ideaal voor jou!

Global Curl Concept

Het Global Curl Concept is de totaaloplossing voor pluisvrij, glanzend en prachtig krullend haar. Door te kijken naar het type krul en de conditie van het haar, haal je met Global Curl het optimale uit jouw krullen!

Bij deze techniek wordt je haar droog en per bundeltje krul geknipt, zodat het mooi valt als een geheel. Door al deze losse bundels krijgt het haar meer volume, is er nauwelijks nog pluis en krijgt het de ruimte om op een natuurlijke wijze op te krullen.
Het doel van deze techniek is om je haar meer vorm en een natuurlijke look te geven.

Na de knipbeurt wordt het haar heerlijk gewassen en verzorgd, in model geföhnd, je krijgt een advieskaart met een stappenplan mee en indien gewenst jouw favoriete krullenproducten. Je bent dan weer helemaal happy en klaar om te stralen met jouw krulhaar!

Krullenknipbehandeling

Bij Kapsalon Subliem werken wij met de producten van het merk Pretty Curly Girl, speciaal voor onze klanten met krullen. Onze producten zijn allemaal CG-vrij, dus zonder gebruik van siliconen, sulfaten, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol. Sommige producten bevatten proteïne en andere weer juist vocht. Zo kunnen we altijd een passend advies geven. Bij onze krullenknipbehandeling zit altijd een goed advies, een wasbehandeling, een conditioner, een masker en styling inbegrepen. Deze worden natuurlijk afgestemd op jouw type krul en de behoefte van jouw haar!

Welke producten passen het beste bij jouw wens en krullen en hoe verdeel je de producten? De haarschubben bij mensen met krullen staan van nature meer open dan bij mensen met stijl haar, vandaar dat krullend haar kwetsbaarder is. Wij proberen zoveel mogelijk tips en trucs te geven, besteden extra aandacht aan een speciaal verzorgingsritueel om de kwaliteit van jouw krullen te verbeteren en te behouden en om samen het mooiste resultaat te bereiken.

De krullenknipbehandeling is erg bewerkelijk, hier wordt meer tijd voor genomen. Daarom betaal je een andere prijs dan gewoon knippen.
Kom langs, ervaar en geniet daarna van je mooie bos krullen!