ONS TEAM

Het team van kapsalon Subliem bestaat uit enthousiaste en vakkundige professionals met passie voor het vak!

Franka

Franka is de eigenaresse van Kapsalon Subliem (voorheen Ingrid Haarmode) en heeft meer dan 15 jaar ervaring als kapster en visagiste. Ze doet haar werk met veel plezier en vindt het leuk om klanten blij te maken met een nieuw look. Dat is waarvoor je als kapster dagelijks je bed uitkomt! Dienstverlening staat bij Franka hoog in het vaandel. In het voorjaar van 2020 is de kapsalon helemaal verbouwd. Hierdoor kunnen klanten nóg beter geholpen worden! Franka werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag (even weken) en zaterdag (oneven weken)

Marie-José

Marie-José is al meer dan 25 jaar een vast gezicht in onze kapsalon en ze is niet weg te denken uit ons team! Marie-josé is gepassioneerd en gaat voor mooi en gezond haar. Ze staat graag voor u klaar op vrijdag en zaterdag in de oneven weken. In de even weken is ze de zaterdag aanwezig.

Sylvia

Sylvia heeft behoorlijk wat ervaring als allround kapster en is onze krullenspecialist. Ze is in voor gezelligheid en is perfectionistisch. Haar werkdagen zijn dinsdag, donderdag, vrijdagochtend en 1 keer in de 4 weken op zaterdag.

Nikky

Nikky heeft al wat jaren ervaring in het kappersvak en door de jaren heen ervaring opgedaan in verschillende salons. Klanten mooier de deur uit laten gaan is haar passie. Om die reden heeft Nikky zich ook bekwaamd als visagiste. Ze staat graag voor u klaar op woensdag en vrijdag en in de even weken ook op de zaterdag.

Nina

Nina is onze jongste aanwinst. Toen ze jong was, wist ze al dat ze later graag kapster wilde worden. Na een jaar stage bij ons te hebben gelopen is ze vervolgens parttime bij Kapsalon Subliem in dienst getreden. Nina is aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Jeanic

Jeanic is onze meest recente versterking met de nodige salonervaring. Ze is altijd in voor een praatje maar voor Jeanic staat alles in het teken van een goed eindresultaat: dat u tevreden de salon verlaat! U kunt bij Jeanic terecht op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Sterre

Sterre loopt stage bij Kapsalon Subliem en leert bij ons op de werkvloer de kneepjes van het vak. Sterre is erg enthousiast en is graag bezig met het toepassen van nieuwe technieken. Zo heeft Sterre onlangs haar kleurdiploma behaald! Ze is aanwezig op woensdag.

Lieke

Lieke is na een succesvolle stage nu als kapster bij ons aan boord. Lieke is een gezellige meid die passie heeft voor het vak, vooral kleurbehandelingen vindt ze erg leuk om te doen. Lieke werkt op vrijdag en zaterdag

Ingrid

Ingrid is de oud eigenaresse van onze kapsalon (voorheen Ingrid Haarmode). Ze heeft een stapje terug gedaan en werkt nog steeds met veel plezier in de zaak. Haar vaste klanten kunnen bij Ingrid terecht op dinsdag- of donderdagochtend.